nemzetközi expressz árufuvarozás, Volvo kamion

 

 

Nemzetközi és belföldi közúti fuvarozás és szállítmányozás

 

A Takács Balázs Intertransport Kft. 2006-ban egyéni vállalkozásként indult 2db kis furgonnal. Ahogy az évek teltek megbízhatóságunknak, pontosságunknak és precizitásunknak köszönhetően egyre jobban növekedett az állandó megbízóink köre és 2009-ben megalapítottuk a Takács Balázs Intertransport Kft.-t. Főbb lokációk: Eger, Hatvan, Miskolc, Budapest, Tiszaújváros. Immáron egy nagyobb gépparkkal és széleskörű megbízható alvállalkozói körrel állunk meglévő és leendő ügyfeleink szolgálatára nemzetközi és belföldi közúti fuvarozási, szállítmányozási szolgáltatásunkkal. A Takács Balázs Intertransport Kft. fő profilja a nemzetközi és belföldi közúti fuvarozás és szállítmányozás, mely a kis kartondoboztól egészen a komplett 24t rakományig terjed.

belföldi árufuvarozás MAN, Volvo kamionok


EU-n belül és kívül

 

Rendszeres és eseti fuvarfeladataink túlnyomó része az Európai Unió területén belüli szállítási megbízás, melyek többsége részrakomány, illetve expressz áru. Nemzetközi viszonylatok közül a legnagyobb forgalmat a Nyugat európai országokba/országokból bonyolítjuk, de természetesen vállalunk a Kelet Európai, Unión kívüli országokba történő szállítmányozást is. A Takács Balázs Intertransport Kft. vállalja továbbá úgynevezett uniós (Magyarországot nem érintő) fuvarok megszervezését és lebonyolítását is, pl. DE-IT, AT-ES stb.

 

AJÁNLATKÉRÉS
nemzetközi- és belföldi expressz áruszállítás, MAN kamionok

 

 


Gépjárműparkunk

 

gépjárműveink széles palettában a legkisebb szállító járműtől egészen a kamionokig rendelkezésre állnak megbízóink számára. A járműveinket folyamatosan cseréljük  azok kifogástalan állapotúak, illetve esztétikai megjelenésénél természetesnek tartjuk a tisztaságot. Nagy hangsúlyt fektetünk a nemzetközi környezetvédelmi előírások betartására. A gépjárműparkunk folyamatos fejlesztésénél több alapvető szempontunk van. A specialitásunk megőrzése mellett fontos a zaj- és káros anyag kibocsájtás minimalizálása is. A fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan nő az áruszállítás gyorsasága és természetesen a kiszolgálási pontosságunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fuvarfeladathoz optimalizált gépjárművek

Minden tekintetben alkalmazkodunk a szállított áruk magas színvonalához. Közel 40 járműből álló gépparkunk átlagéletkora nem haladja meg a 3 évet. Járműveink között megtalálhatóak a kisteherautóktól egyészen a kamionokig szinte minden típus. Ezen belüli fontos, hogy speciális rakterekkel, rakodási lehetőségekkel tesszük még optimálisabbá a fuvarozási feladatok ellátásához. Minden járművünk GPS rendszerrel van felszerelve, mely folyamatos, gyors információt biztosít megrendelőinknek a rakomány aktuális pozíciójáról.

  

AJÁNLATKÉRÉS