web header min

Szolgáltatásaink

Belföldi és nemzetközi
közúti áruszállítás

 

Speciális jármű parkunkkal belföldi- és nemzetközi
áruszállítást vállalunk megbízóink részére.

 

AJÁNLATKÉRÉS
nemzetközi áruszállítás,rövid határidővel,kamionok

FTL
(Full Truck Load)

 

FTL (Full Truck Load) komplett rakományok fuvarozása szinte bármekkora rakománymennyiséget a lehető legoptimálisabb méretű fuvareszközzel végezzük.

 

AJÁNLATKÉRÉS

LTL
(Less Than Truck Load)

 

LTL (Less Than Truck Load) részrakomány és gyűjtőáru fuvarozása amennyiben a rakománya nem teljes kocsirakomány. Amennyiben fontos az áru mielőbbi célbajitatása részrakományként akár kisebb dobozokat, esetleg 1-2 raklapnyi árut szállíttatását is vállaljuk a célnak legmegfelelőbb járműveinkkel, hogy költséghatékony megoldást biztosítsunk az árúk továbbítására.

 

AJÁNLATKÉRÉSExpressz áruszállítás

 

Expressz fuvarozási szolgáltatásunkban vállaljuk, hogy országon belül a rendelés visszaigazolását követő legkésőbb 12 órán belül, a környező országokba 24 órán belül, távolabbi európai országokba 48 órán belül az áru küldeményt a rendeltetési helyre szállítjuk a rövidebb tranzitidő érdekében 2 gépkocsivezetőt is tudunk biztosítani a fuvarfeladathoz.

 

AJÁNLATKÉRÉSNagy értékű áruszállítás

 

Speciális vagy standard dobozos teherautóink speciális nyomkövetővel, riasztóval vannak ellátva. A szállítási tevékenységhez kapcsolódó speciális árubiztosítással rendelkezünk amely a megrendelés alapján aktiválható. A nagy értékű áruk fuvarozásában több éves tapasztaltunk van, jól ismerjük az ilyen típusú áruk támasztotta követelményeket.

 

AJÁNLATKÉRÉS

Áruszállítás emelőhátfalas járművel

 

Amennyiben fontos, hogy a küldemény le és felrakodása egyszerűen, emelőgépek nélkül megoldható legyen, abban az esetben speciális emelőhátfalas járműveinkkel végezzük a megbízást. Az emelőhátfalas járműveink fel vannak szerelve kézi árumozgató eszközökkel így akár végpontra is tudjuk szállítani az árut.

 

AJÁNLATKÉRÉS

Tárolás és ellátás a megrendelőink igényeihez igazítva

 

Teljes raktár technológiai megoldást kínálunk 1 raklapnyi árutól egészen 3000 m2-ig. 0-24 órás őrzéssel, gépi anyagmozgatással, rakodással. Eszközök, nyersa- nyagok, félkész- és késztermékek szakszerű tárolásához saját járműparkkal ki- és beszállítást tudunk biztosítani belföldön és külföldön egyaránt.

raktarozas-elonyok.jpg

 

AJÁNLATKÉRÉS
disc raktar

 

 

 

 

 

 

 

8/24/48
órán belül

 

A fuvarozás, és ezen belül is a belföldi- és nemzetközi közúti áruszállítás, azon belül a Full Truck Load, azaz komplett rakományok fuvarozása, valamint a Less Than Truck Load részrakomány és gyűjtőáru fuvarozása. Főbb lokáció: Eger, Hatvan, Miskolc, Budapest, Tiszaújváros. A fuvarozási tevékenységeket akár Expressz áruszállítással is végezzük. Fuvarfeladatainkat a Nyugat–Európai országok irányába végezzük, emellett természetesen bármely európai célországba eljuttatjuk az áruját.

 

europe 3

 

 

 

 

Fuvarfeladathoz optimalizált gépjárművek

Minden tekintetben alkalmazkodunk a szállított áruk magas színvonalához. Közel 40 járműből álló gépparkunk átlagéletkora nem haladja meg a 3 évet. Járműveink között megtalálhatóak a kisteherautóktól egyészen a kamionokig szinte minden típus. Ezen belüli fontos, hogy speciális rakterekkel, rakodási lehetőségekkel tesszük még optimálisabbá a fuvarozási feladatok ellátásához. Minden járművünk GPS rendszerrel van felszerelve, mely folyamatos, gyors információt biztosít megrendelőinknek a rakomány aktuális pozíciójáról.

  

AJÁNLATKÉRÉS